LG enV in verde "army" de la Verizon

Autor:  | Publicat în:  LG 925 ori
<b>LG enV in verde "army" de la Verizon</b>LG enV este succesorul modelului V si unul dintre cele mai bine vandute terminale ale distribuitorului Verizon Wireless. Ambele telefoane au un design unic, incluzand un keypad numeric si un display de mici dimensiuni in partea frontala, dar si tastaturi...

LG enV este succesorul modelului V si unul dintre cele mai bine vandute terminale ale distribuitorului Verizon Wireless.

Ambele telefoane au un design unic, incluzand un keypad numeric si un display de mici dimensiuni in partea frontala, dar si tastaturi QWERTY, glisante din partea laterala  a terminalului. De asemenea display-ul intern al handseturilor este mai mare si ofera o rezolutie de calitate. Se pare ca acest design si mod de implementare a functiilor este de succes, fiind folosit si in cadrul viitorului hit al celor de la LG, VX10000.

Inainte ca acesta sa soseasca pe piata, inlocuind modelul enV, zvonurile ne informeaza despre o noua varianta de culoare a acestui terminal. Iata ca enV este acum disponibil in verde "army" pentru cei pasionati de arme, istoria razboaielor, sau chiar pentru soldati americani care isi doresc un terminal asortat cu uniforma standard. Feature-urile raman la fel, dar noua varianta de culoare confera un look aparte acestui tip de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×