Vodafone UK anunta broadband mobil de 14 ori mai rapid decat 3G

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 929 ori
<b>Vodafone UK anunta broadband mobil de 14 ori mai rapid decat 3G</b>Din data de 3 septembrie, clientii Vodafone din Marea Britanie care doresc conexiuni mai rapide (HSUPA) pe laptopurile lor pot investi intr-o noua gama de terminale. Acestea vor face posibila trimiterea informatiei, dar si primirea acesteia la viteze de...

Din data de 3 septembrie, clientii Vodafone din Marea Britanie care doresc conexiuni mai rapide (HSUPA) pe laptopurile lor, pot investi intr-o noua gama de terminale. Acestea vor face posibila trimiterea informatiei, dar si primirea acesteia la viteze de 14 ori mai mari decat in cazul conexiunilor 3G.

Noile produse folosite sunt modemuri USB plug and go, dar si 2 ExpressCards de noua generatie, unul plug and play, iar celalalt destinat clientilor de tip business. In toamna acestui an, Vodafone UK isi va upgrada reteaua de broadband mobil pentru a suporta viteze de download de pana la 7.2Mbps. Aceste conexiuni vor fi intai disponibile in centrul Londrei, apoi in aeroporturile importante, oferind utilizatorilor viteze de la 1.7Mbps la 5.5Mbps.

Modemul USB 7.2 este primul device tri-band 3G pus in vanzare in Marea Britanie, iar atat acest gadget, cat si anterior mentionatele ExpressCards sunt disponibile clientilor care calatoresc peste Ocean. Astfel acesti utilizatori pot folosi echivalentul serviciilor 3G in SUA penetru doar 8.5 lire sterline pentru o sesiune de roaming de 24 de ore. De mentionat este faptul ca pretul accesoriilor necesare pentru a avea acces la noile conexiuni este acelasi - 49 de lire sterline impreuna cu un abonament de 18 luni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×