LG face teasing pentru un smartphone quad core de nouă generație (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.159 ori
<b>LG face teasing pentru un smartphone quad core de nouă generație (Video)</b>LG va avea o lună importantă în septembrie, pregătind la rândul său lansări la IFA 2012, Berlin, ca și Sony și Samsung. în ultima vreme au abundat speculațiile și zvonurile cu privire la noi telefoane cu procesoare quad core Snapdragon S4, fie...

LG va avea o lună importantă în septembrie, pregătind la rândul său lansări la IFA 2012, Berlin, ca și Sony și Samsung. în ultima vreme au abundat speculațiile și zvonurile cu privire la noi telefoane cu procesoare quad core Snapdragon S4, fie că e vorba de modelul Xiaomi sau acest nou LG despre care se discută atât de mult.

Qualcomm a confirmat recent că LG va fi unul dintre primii săi parteneri și va folosi noul CPU Snapdragon quad core S4 Pro. Astăzi aflăm mai multe despre misteriosul terminal nou, cu ajutorul unui teaser video. Din păcate clipul nu oferă prea multe detalii și nu e nici măcar în limba engleză, dar e destul de clar că persoanejele din clip vorbesc despre următorul smartphone LG și că e la un moment dat menționat și procesorul Qualcomm quad core. Până acum am asistat la scăpări de terminale noi LG precum Optimus LTE 2, LG Eclipse 4G și Optimus G.

LG Optimus G e cel mai probabil candidat să fie identitatea reală a noului venit. în afară de procesor quad core de nouă generație, ne așteptăm și la 2 GB RAM, ecran True HD de 4.7 inch, 16/32 GB spațiu de stocare, LTE și de preferat și un slot microSD. Prezentarea ar urma să aibă loc la IFA și lansarea în septembrie, dacă totul merge bine.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×