Smartphone Android cu procesor Intel disponibil În Rusia: telefonul Mint costă 565 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Android 1.183 ori
<b>Smartphone Android cu procesor Intel disponibil În Rusia: telefonul Mint costă 565 de dolari</b>Am observat că în Rusia se lansează diferite tablete low end și smartphone-uri pe care nu le vedem în nici o altă țară. Printre acestea se numără și proaspăt sositul telefon Mint, dotat cu Android și un procesor Intel. Acest smartphone costă...

Am observat că în Rusia se lansează diferite tablete low end și smartphone-uri pe care nu le vedem în nici o altă țară. Printre acestea se numără și proaspăt sositul telefon Mint, dotat cu Android și un procesor Intel. Acest smartphone costă 565 de dolari a fost lansat de operatorul rus MegaFon.

Până acum am mai văzut terminale de acest gen, cu procesor Intel în interior, cum e cazul lui Lava XOLO X900, Orange San Diego sau Lenovo K800. Megafon Mint este un new entry, dotat cu un procesor Intel Atom Z2460, iar operatorul urmează exemplul Orange, aplicând brandingul propriu acestui telefon. Mint este disponibil de azi în magazinele operatorului și dacă vreți o conversie valutară, el costa cam 455 de euro. Dotările sale includ un display de 4.03 inch, cu rezoluție de 600 x 1024, un procesor single core Atom de 1.6 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli.

Mint mai vine și cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli, 16 GB memorie internă, NFC și o baterie de 1460 mAh. Din păcate terminalul rulează Android 2.3.7, deși am fi preferat Ice Cream Sandwich. De remarcat faptul că specificațiile acestui model seamănă foarte mult cu cele ale telefoanelor cu CPU Intel de până acum. MegaFon Mint iese în evidență folosind launcherul SPB Shell 3D aplicat peste Android, plus aplicații specifice operatorului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×