Samsung Galaxy Note 2 ar putea fi lansat de fapt cu Android Jelly Bean, design deloc rotunjit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.360 ori
<b>Samsung Galaxy Note 2 ar putea fi lansat de fapt cu Android Jelly Bean, design deloc rotunjit</b>Iată că s-au schimbat datele problemei pentru Samsung Galaxy Note 2 și deși până acum știam că phabletul va avea Android 4.0 ICS și un design rotunjit, similar cu cel al lui Galaxy S III, iată că ambele aspecte au fost infirmate acum....

Iată că s-au schimbat datele problemei pentru Samsung Galaxy Note 2 și deși până acum știam că phabletul va avea Android 4.0 ICS și un design rotunjit, similar cu cel al lui Galaxy S III, iată că ambele aspecte au fost infirmate acum. Publicația sud-coreeana Seoul Newspaper afirma că Samsung Galaxy Note 2 va sosi de fapt cu Android 4.1.1 Jelly Bean și că va avea un design dreptunghiular.

în data de 29 august are loc în Berlin, Germania debutul IFA 2012, care include și un eveniment Samsung Unpacked, unde Galaxy Note 2 va fi prezentat oficial. Aceeași publicație asiatică a obținut o reconfirmare a specificațiilor de care știam deja, inclusiv ecranul Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție HD, procesorul quad core Exynos 4412, camera de 8 megapixeli și 16/32 GB spațiu de stocare. Cunoscut sub numele de cod GT-N7100 Galaxy Note 2 va veni și cu 3G și 4G LTE în zonele unde sunt disponibile aceste servicii.

Ecranul de 5.5 inch va oferi un aspect ratio de 16:9, se pare iar publicația scrie faptul că noul Note nu are designul curbat al lui Galaxy S III, încercând să se protejeze de eventuale procese din partea Apple. Vă reamintesc că recent Apple a câștigat procesul cu Samsung pe tema încălcării de brevete, iar Samsung trebuie să plătească peste 1 miliard de dolari despăgubiri. Mai multe detalii despre noul Galaxy Note aflăm săptămâna viitoare la IFA 2012!

Samsung Galaxy Note 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×