LG Fantasy E740 cu Windows Phone - mai multe imagini pe un site de comerț din România

1.895 ori
<b>LG Fantasy E740 cu Windows Phone - mai multe imagini pe un site de comerț din România</b>Poate sunteți familiarizați cu &ldquo;reușita&rdquo; Mobilissimo.ro de a afla și a vă oferi primele imagini și primul hands-on cu Samsung Galaxy Nexus și Android 4.0, chiar înainte de prezentarea oficială. Se pare că un român s-a jucat cu un LG...

Poate sunteți familiarizați cu “reușita” Mobilissimo.ro de a afla și a vă oferi primele imagini și primul hands-on cu Samsung Galaxy Nexus și Android 4.0, chiar înainte de prezentarea oficială. Se pare că un român s-a jucat cu un LG E740 cu Windows Phone. S-a plictisit de el și l-a pus la vânzare pe un site românesc de comerț.

Se vede clar unde scrie Not for sale și că este un prototip. La fel era și LG Optimus Sol E730 primit de la LG. Avea aceeași inscripție. Datele tehnice care sunt cunoscute până acum:

  • ecran de 4 inch cu tehnologie NOVA și rezoluție 480x800 pixeli;
  • procesor de 1 GHz;
  • cameră principală de 5 Megapixeli, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;
  • NFC.

LG Fantasy E740 cu Windows Phone - mai multe imagini pe un site de comerț din România

S-ar putea să fie lansat în cadrul MWC din Barcelona, la sfârșitul lui februarie 2012. Lansarea este prognozată pentru prima parte a lui 2012.

LG Fantasy E740 cu Windows Phone - mai multe imagini pe un site de comerț din România

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×