Android 4.0 ICS vine pe Samsung Galaxy S II, Galaxy Note Începând cu 1 martie

2.152 ori
<b>Android 4.0 ICS vine pe Samsung Galaxy S II, Galaxy Note Începând cu 1 martie</b>Dacă sunteți posesori de telefon Samsung Galaxy S II sau de Galaxy Note aflați că începând cu data de 1 martie terminalul vostru va primi actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Informația vine de la eternul zvonac Eldar Murtazin, bloggerul...

Dacă sunteți posesori de telefon Samsung Galaxy S II sau de Galaxy Note aflați că începând cu data de 1 martie terminalul vostru va primi actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Informația vine de la eternul zvonac Eldar Murtazin, bloggerul rus care are cele mai multe "surse interne". Auzisem în prealabil un zvon similar, deci tind să dau crezare acestorinformatii.

Samsung se află în fazele finale de personalizare a software-ului pentru actualizare și a interfeței lui Android 4.0. Update-ul va fi disponibil prin OTA sau prin softul Kies, că de obicei. Evident, nu vă așteptați ca data de 1 martie să fie exact cea în care veți primi ICS, deoarece timpii pot varia în funcție de operatorul mobil care se ocupă de actualizare. Prin mai se va termina procesul, care se prelungi chiar mai mult în cazul operatorilor americani, ca și anul trecut cu Galaxy S.

și telefoanele HTC din seria Sensation vor primi Android 4.0 tot în martie, dar nu atât de rapid ca și Galaxy S II și Galaxy Note. Avantajul Samsung constă aici în faptul că au deja două terminale updatate: Galaxy Nexus și Nexus S, iar Google oferă anumite privilegii pentru partenerii săi hardware apropiați. Ce alte modele Samsung ați dori să mai primească noul Android?

Preț Samsung I9100 Galaxy S II în magazinele online:

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×