LG Fantasy - telefon cu Windows Phone și un zvon ce vine din România

1.526 ori
<b>LG Fantasy - telefon cu Windows Phone și un zvon ce vine din România</b>LG nu a lansat în 2012 niciun terminal nou cu Windows Phone. Ar fi LG Lil Sander, dar este doar un fel de remake făcut la LG Optimus 7 fără niciun artificiu nou din punct de vedere tehnic. Imaginile de mai jos demonstrează că se lucrează la un nou...

LG nu a lansat în 2012 niciun terminal nou cu Windows Phone. Ar fi LG Lil Sander, dar este doar un fel de remake făcut la LG Optimus 7 fără niciun artificiu nou din punct de vedere tehnic. Imaginile de mai jos demonstrează că se lucrează la un nou handset cu WP7.

Din punct de vedere tehnic nu se știe aproape nimic. Singurul detaliu scăpat ar fi că are display IPS de 4 inch. Asta mă duce cu gândul la LG Optimus 2X și Optimus Black ce au încorporat un ecran IPS LCD de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli și o luminozitate crescută față de concurență.

Probabil că smartphone-ul în cauză va fi lansat în 2012. Imaginea blurată vine de la un tester de aplicații din România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×