iPad-ul Mini oferit În cadrul concursului eMAGIA ajunge la Balint Rafael din județul Neamț

Autor:  | Publicat în:  Concurs 557 ori
<b>iPad-ul Mini oferit În cadrul concursului eMAGIA ajunge la Balint Rafael din județul Neamț</b>După ce anterior v-am prezentat câștigătorul premiului de 500 lei oferit în parteneriat cu Quickmobile, cât și pe cel al smartphone-ului Allview X2 Soul, astăzi aflați și cine este persoana care în curând se va bucura de un iPad Mini, tabletă...

După ce anterior v-am prezentat câștigătorul premiului de 500 lei oferit în parteneriat cu Quickmobile, cât și pe cel al smartphone-ului Allview X2 Soul, astăzi aflați și cine este persoana care în curând se va bucura de un iPad Mini, tabletă pe care am pus-o la bătaie împreună cu eMAG prin campania eMAGIA.

​

Numele fericitului câștigător ce a fost dezvăluit în seara trecută puțin după ora 24:00 este Balint Rafael din satul Pildești, județul Neamț. Astfel, acesta a fost ales dintre cei 139 participanți ce au fost incluși în tragerea la sorți de pe random.org, înregistrarea video cu momentul în cauză fiind disponibilă mai jos.

De asemenea, și lista celor 139 înscriși poate fi consultată urmând acest link. Le urăm felicitări celor 3 câștigători și va mai așteptăm aici la Mobilissimo și în viitor pentru alte concursuri la fel de atractive!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×