LG G Flex 2 comparat În cadrul unui test foto cu Galaxy Note 4 și iPhone 6 Plus

Autor:  | Publicat în:  LG 821 ori
<b>LG G Flex 2 comparat În cadrul unui test foto cu Galaxy Note 4 și iPhone 6 Plus</b>Dacă ieri cei de la PhoneArena ne prezentau o serie de prime fotografii realizate de camera lui Asus Zenfone 2, iată că astăzi primim un test similar ce îl are în prim-plan pe nimeni altul decât LG G Flex 2. Camera foto de pe acest model a fost...

Dacă ieri cei de la PhoneArena ne prezentau o serie de prime fotografii realizate de camera lui Asus Zenfone 2, iată că astăzi primim un test similar ce îl are în prim-plan pe nimeni altul decât LG G Flex 2. Camera foto de pe acest model a fost comparată cu cea de pe Samsung Galaxy Note 4, respectiv iPhone 6 Plus.

Așa cum bine știți, senzorul de pe LG G Flex 2 este o unitate de 13 megapixeli ce sosește cu stabilizare optică a imaginii, un bliț dual-LED, un sistem de laser pentru autofocos și captură HDR. Pe partea video ni se oferă captură la 2160p@30fps, la 1080@60fps, cât și înregistrare cu sunet stereo. De asemenea, la capitolul cameră selfie avem la dispoziție un senzor de 2.1 megapixeli.

LG G Flex 2 comparat În cadrul unui test foto cu Galaxy Note 4 și iPhone 6 Plus

Din aceste prime fotografii realizate la fața locului putem observa cum LG G Flex reușește să redea mai luminos zonele întunecate față de celelalte telefone. Deși nu se cunoaște cu certitudine dacă aceste fotografii reprezintă o combinare a mai multor cadre succesive ca și în cazul HDR, rezultatul obținut este unul remarcabil în ceea ce privește managementul diferențelor de lumină.

Rămâne de văzut cum se descurcă LG G Flex 2 și în alte condiții la capitolul fotografie, și dacă într-adevăr senzorul de pe acest model este similar cu cel regăsit pe flagship-ul LG actual, și anume modelul LG G3. Cum vi se par fotografiile capturate de G Flex 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×