HTC One M8 va primi actualizarea la Android 5.0 Lollipop peste una sau două săptămâni

1.573 ori
<b>HTC One M8 va primi actualizarea la Android 5.0 Lollipop peste una sau două săptămâni</b>încă din toamna trecută HTC a promis că în maxim 90 de zile de la sosirea software-ului oficial Android la îndemână dezvoltatorilor săi, va oferi o actualizare terminalelor compatibile. Ei bine, săptămânile și lunile au trecut și undeva prin...

încă din toamna trecută HTC a promis că în maxim 90 de zile de la sosirea software-ului oficial Android la îndemână dezvoltatorilor săi, va oferi o actualizare terminalelor compatibile. Ei bine, săptămânile și lunile au trecut și undeva prin februarie ar fi termenul limită. HTC îl va respecta, cel puțin pentru flagshipul sau de anul trecut.

Astfel, se pare că Android 5.0 Lollilop și actualizarea software asociată au fost finalizate și vor sosi pe One M8 peste una sau două săptămâni. Informația e confirmată de către dezvoltatorul LlabTooFeR, conform unei postari a sa pe Twitter. Această sursă e foarte apreciată când vine vorba despre informații legate de HTC, având mereu date de încredere.

Ultimele scăpări legate de HTC Sense în versiunea aplicată peste Android arătau că HTC a preferat să nu opteze pentru butoanele Android cu formă geometrică, dar a adoptat noul look al multitaskingului și notificările în stil cards. în mare, UI-ul nu va fi foarte diferit de precedentul HTC Sense și cel puțin aspecte ca BlinkFeed, zona de setări și dialerul ar trebui să rămână neschimbate.

Să vedem cum va sta HTC One M8 cu consumul bateriei după actualizare, Lollipop fiind cunoscut pentru aceasta îmbunătățire.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×