Lumia 830 și Lumia 930 primesc versiuni cu margini aurii

815 ori
<b>Lumia 830 și Lumia 930 primesc versiuni cu margini aurii</b>Microsoft a anunțat astăzi versiuni cu margini aurii ale modelelor Lumia 830 și Lumia 930, pe care le puteți admira mai jos în această versiune nouă. Telefoanele sunt disponibile pe alb sau negru, cu acest finisaj auriu aplicat lateral. &nbsp;...

Microsoft a anunțat astăzi versiuni cu margini aurii ale modelelor Lumia 830 și Lumia 930, pe care le puteți admira mai jos în această versiune nouă. Telefoanele sunt disponibile pe alb sau negru, cu acest finisaj auriu aplicat lateral.

Lumia 830 Gold va sosi în februarie, el putând fi cumpărat în anumite țări din Europa, dar și în India, China, Africa sau zona Asia Pacific. Prețul nu a fost dezvăluit încă, dar nu mă aștept să fie exagerat, deoarece marginile sunt doar aurii și nu aurite. Lumia 930 Gold va fi disponibil pe negru în această săptămână pe piețele menționate anterior, iar pe alb la finalul acestei luni.

Lumia 930 Gold

Lumia 930 primea o recenzie Mobilissimo.ro aici, cu aprecieri aduse camerei sale în condiții low light, dar și acusticii sale excelente cu aportul tehnologiei Dolby. Handsetul e capabil de captură foto RAW, va primi cu siguranță actualizarea la Windows 10 for Mobile și are chiar și acum un hardware destul de puternic, poate în afară de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×