LG G Flex 2 primește primul preț În Germania: 599 de euro

Autor:  | Publicat în:  LG 1.207 ori
<b>LG G Flex 2 primește primul preț În Germania: 599 de euro</b>După ce a fost anunțat la CES 2015, LG G Flex 2 primește astăzi și primul preț oficial, prin intermediul Amazon Germania. Cel mai nou telefon curbabil va costa 599 de euro, ceea ce nu sună rău pentru acest nou venit. &nbsp; El este printre primele...

După ce a fost anunțat la CES 2015, LG G Flex 2 primește astăzi și primul preț oficial, prin intermediul Amazon Germania. Cel mai nou telefon curbabil va costa 599 de euro, ceea ce nu sună rău pentru acest nou venit.

El este printre primele modele cu procesor Snapdragon 810 la bord și aduce și un display Full HD de 5.5 inch, un upgrade de rezoluție față de cel 720p de pe LG G Flex, dar și o scădere de diagonală de la 6 inch. Terminalul rămâne curbabil și flexibil, capabil să reziste unor îndoiri destul de brutale. Acest device a fost cap de afiș la CES 2015, în lipsa unor flagshipuri veritabile.

Se pare că acest model păstrează acel strat care se auto repara, aplicat carcasei și de această dată el a fost îmbunătățit de LG. Până la un LG G4 sau LG G Pro 3, acesta e un soi de flagship al firmei sud coreene și cel mai interesant telefon lansat în 2015 până acum. Cum vi se pare prețul de 599 euro fără abonament?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×