LG G Pad 8.3 Google Edition e de fapt acel "Nexus 8" de care se vorbea; Anunțat oficial la preț bun!

1.492 ori
<b>LG G Pad 8.3 Google Edition e de fapt acel "Nexus 8" de care se vorbea; Anunțat oficial la preț bun!</b>Ieri LG și Google au anunțat un nou produs cu brandul Google aplicat peste, dar nu un Nexus. Se vorbea de ceva vreme despre un așa zis Nexus 8, un LG V510, conform numelui de cod. Aparent acest model era doar un Google Edition al lui LG G Pad 8.3,...

Ieri LG și Google au anunțat un nou produs cu brandul Google aplicat peste, dar nu un Nexus. Se vorbea de ceva vreme despre un așa zis Nexus 8, un LG V510, conform numelui de cod. Aparent acest model era doar un Google Edition al lui LG G Pad 8.3, după cum aflați mai jos.

Terminalul costă 349 dolari, poate fi cumpărat doar din Play Store deocamdată și sunt tare curios dacă păstrează măcar una din funcțiile atractive ale lui LG G Pad 8.3. Acea tabletă, pe care o avem în teste acum e modelată ca un LG G2 mai mare, mai ales că are mai toate funcțiile sale, chiar și modurile de captură ale camerei.

http://www.mobilissimo.ro/img/mobilissimo/Image/LG/G-Pad-8-3/lg-g-pad-83-gpe2.jpg

LG G Pad 8.3 Google Edition vine cu un procesor Snapdragon 600, un display de 8.3 inch cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, 2 GB RAM, slot microSD și camera de 5 megapixeli. Avem la dispoziție și o baterie de 4600 mAh, iar totul a fost înghesuit într-o carcasă cu grosime de 8.3 mm. Terminalul va rula Android 4.4 KitKat din start.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×