LG G Pro 2 anunțat oficial: phablet de 5.9 inch cu captură 4K, deblocare prin cod morse

1.303 ori
<b>LG G Pro 2 anunțat oficial: phablet de 5.9 inch cu captură 4K, deblocare prin cod morse</b>După cum știați deja, LG avea astăzi un eveniment programat în Coreea de Sud, iar zvonurile afirmau că el ne aduce noul LG G Pro 2. Ei bine, phabletul a devenit oficial astăzi și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Acest device va fi expus la MWC...

După cum știați deja, LG avea astăzi un eveniment programat în Coreea de Sud, iar zvonurile afirmau că el ne aduce noul LG G Pro 2. Ei bine, phabletul a devenit oficial astăzi și poate fi admirat mai jos.

Acest device va fi expus la MWC 2014 și vine cu un display IPS de 5.9 inch, cu rezoluție Full HD, plus o cameră de 13 megapixeli în spate, unde se afla și butoanele On/Off și de volum. în fată avem o cameră de 2.1MP, iar sub carcasa acestui device se ascunde un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.26 GHz, însoțit de 3 GB RAM DDR3 și 16 sau 32 GB stocare.

Avem la dispoziție și slot microSD, o baterie înlăturabila de 3200 mAh și Android 4.4 KitKat drept OS. LG G Pro 2 măsoară 8.3 mm în grosime, cântărește 172 de grame și va fi disponibil pe roșu, alb și o nuanță numită "titan"". Terminalul se remarcă prin captura video 4K și filmare HD la 120 FPS. Alte dotări unice includ Knock Code, adică deblocarea prin atingeri ale ecranului în stil cod morse sau Mini View, care micșorează zona de vizualizare a ecranului la 4.7 sau 3.4 inch pentru utilizarea cu o singură mână.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×