Rovio postează un teaser legat de un nou joc Angry Birds, care aduce păsări noi

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.055 ori
<b>Rovio postează un teaser legat de un nou joc Angry Birds, care aduce păsări noi</b>Rovio a postat un teaser pentru un nou joc Angry Birds, pe care îl va lansa în curând, dar de această dată cu câteva noutăți binevenite. Angry Birds e deja acel gen de serie care are nevoie disperată de ceva nou, altfel va deveni banală. &nbsp;...

Rovio a postat un teaser pentru un nou joc Angry Birds, pe care îl va lansa în curând, dar de această dată cu câteva noutăți binevenite. Angry Birds e deja acel gen de serie care are nevoie disperată de ceva nou, altfel va deveni banală.

Din păcate nu avem prea multe detalii de la producătorul finlandez, în afara faptului că vom primi "o nouă aventură" și noi păsări. Rovio a postat și imaginea teaser de mai sus, în care vedem siluete de păsări mai mult sau mai puțin cunoscute. Având în vedere grafica întunecată a acestui joc și un ușor feeling gothic, îmi permit să speculez că acest titlu va avea legătură cu noul desen Disney Maleficent.

Dacă ne uităm peste toate filmele din perioada următoare, doar Rio 2 și Maleficent ar putea influența Angry Birds. în special pasărea roșie cu coarne mă duce cu gândul la desenul Disney, deoarece seamănă cu personajul lui Angelina Jolie, care are o coroană și un guler mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×