LG G Watch R disponibil Începând de astăzi prin QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  LG 873 ori
<b>LG G Watch R disponibil Începând de astăzi prin QuickMobile.ro</b>în cazul în care vă întrebați când avea de gând să ajungă LG G Watch R și pe piața din România, iată că astăzi așteptarea a luat sfârșit, smartwatch-ul cu ecran circular fiind disponibil prin intermediul celor de la QuickMobile.ro....

în cazul în care vă întrebați când avea de gând să ajungă LG G Watch R și pe piața din România, iată că astăzi așteptarea a luat sfârșit, smartwatch-ul cu ecran circular fiind disponibil prin intermediul celor de la QuickMobile.ro. Aflați că prețul practicat de către retailer este de 1.699 lei pentru device-ul în varianta de culoare neagră.

Printre dotările acestui ceas inteligent remarcăm prezența unui display circular P-OLED de 1.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, o baterie de 410 mAh, și sistemul de operare Android Wear.

LG G Watch R disponibil Începând de astăzi prin QuickMobile.ro

LG G Watch R dispune de un senzor giroscop, accelerometru, compas, barometru, cât și de un senzor pentru măsurarea pulsului. De asemenea, primim și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Ați fi dispuși să cheltuiți o asemenea sumă pentru un smartwatch?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×