Huawei Honor 4X versiunea cu procesor Kirin 620 ajunge pe web sub formă de imagini

1.017 ori
<b>Huawei Honor 4X versiunea cu procesor Kirin 620 ajunge pe web sub formă de imagini</b>Ieri aflam&nbsp;că va exista o variantă de telefon Huawei Honor 4X care integrează un procesor Kirin 620 în locul celui Snapdragon 400 de pe versiunea originală. Azi descoperim și imagini cu această nouă versiune, care își păstrează numele dar...

Ieri aflam că va exista o variantă de telefon Huawei Honor 4X care integrează un procesor Kirin 620 în locul celui Snapdragon 400 de pe versiunea originală. Azi descoperim și imagini cu această nouă versiune, care își păstrează numele dar face o schimbare de CPU.

Huawei Honor 4X varianta Kirin 620 aduce cu un model HTC, atunci când e privit din față. Terminalul va avea două versiuni, una care costă doar 129 de dolari și dispune de 1 GB RAM și una de 2 GB, care costă 161 dolari. Terminalul va fi dotat cu un procesor HiSilicon Kirin 620 64 bit octa core, tactat la 1.2 GHz și care oferă și un GPU Mali 450 MP4. Pe partea de conectivitate vom avea LTE, WCDMA și GSM, iar terminalul integrează un display OGS de 5.5 inch, o cameră frontală de 5 MP și o cameră principală de 13 MP.

Huawei Honor 4X versiunea cu procesor Kirin 620 ajunge pe web sub formă de imagini

Tot la bordul acestui handset se afla și o baterie de 3000 mAh, care aparent oferă 72 de ore de funcționare. Specificațiile nu sună deloc rău pentru un telefon cu preț mult sub 200 de dolari, dar ceva îmi spune că acest model va rămâne doar în China, din păcate. Huawei vrea să concureze cu Xiaomi Redmi Note prin acest device și cred că o va face cu succes.

Huawei Honor 4X varianta Kirin 620

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×