Android Wear primește o actualizare la Lollipop și noi teme pentru homescreenuri de pe ceasuri

707 ori
<b>Android Wear primește o actualizare la Lollipop și noi teme pentru homescreenuri de pe ceasuri</b>Se pare că Android Wear a primit o actualizare la Lollipop, care aduce pe platforma și noi teme pentru homescreenurile ceasurilor smart. Noul release se axează pe experiența de personalizare și pe fluiditatea interfaței. &nbsp; Există acum...

Se pare că Android Wear a primit o actualizare la Lollipop, care aduce pe platforma și noi teme pentru homescreenurile ceasurilor smart. Noul release se axează pe experiența de personalizare și pe fluiditatea interfaței.

Există acum numeroase tipuri de designuri stilizate pentru amplasarea pe ecranul principal, precum unele cu Pac Man, Plants vs Zombies, minioni din Despicable Me și multe, multe altele. Ele pot fi instalate direct din magazinul de aplicații Google sau printr-o aplicație specială Android Wear, care are și o opțiune foarte intuitivă care schimba direct temele pe ceas.

Android Wear

Google a lansat și oficial API-ul Watch Face, disponibil pentru dezvoltatori, ceea ce înseamnă că vom vedea și mai multe designuri noi în curând. Remarcăm coloritul viu al acestor "watch faces" și multe dintre teme ne duc cu gândul la jocuri interactive viitoare pe smartwatchuri. Același update aduce și acces rapid la modurile ecranului, dedicate atât mediilor bine iluminate, cât și camerelor întunecate , dar și blocarea notificărilor din aplicații.

Android Wear

O modificare pe care dorim să o vedem pe viitor ar fi o creștere a duratei de viață a bateriei pe terminalele Android Wear.

Android Wear primește o actualizare la Lollipop și noi teme pentru homescreenuri de pe ceasuri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×