LG G2 este disponibil oficial de astăzi În România

2.124 ori
<b>LG G2 este disponibil oficial de astăzi În România</b>Prin intermediul unui comunicat de presă primit de la LG România aflăm că smartphone-ul LG G2 este disponibil începând de astăzi pe cale oficială și la noi în țară. Deși acesta se află de ceva timp și în oferta unor distribuitori online,...

Prin intermediul unui comunicat de presă primit de la LG România aflăm că smartphone-ul LG G2 este disponibil începând de astăzi pe cale oficială și la noi în țară. Deși acesta se află de ceva timp și în oferta unor distribuitori online, acum îl vom putea admira și în magazine.

Printre noutățile de design ale noului LG G2 observăm butoanele de volum amplasate pe spatele terminalului și un display edge-to-edge, trăsături ce îl fac să iasă cu adevărat în evidență. Aceast concept de poziționare a butoanelor pe spate poartă numele de Rear Key și oferă utilizatorilor mai mult control. De asemenea cercetătorii au descoperit că mutarea butoanelor pe spate a condus la reducerea numărului de telefoane scăpate pe jos atunci când volumul este ajustat în timpul unei convorbiri telefonice.

LG G2 este disponibil oficial de astăzi În România

LG G2 dispune de un display edge-to-edge Full HD de 5.2 inch, 2 gb RAM, o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț led și tehnologie de stabilizare optică a imaginii. Procesorul este un quad-core Snapdragon 800 de 2.26 gHz, iar pe partea de stocare avem la dispoziție fie modelul cu 16 gb, fie pe cel cu 32 gb. Terminalul rulează Android JellyBean 4.2.2, măsoară doar 8.9 mm în grosime și vine cu o baterie de 3000 mAh.

Preț LG G2 la evoMAG.ro, aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×