Iată și prima imagine hands on cu Sony Xperia Z1S, un soi de Mini Xperia Z1

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.245 ori
<b>Iată și prima imagine hands on cu Sony Xperia Z1S, un soi de Mini Xperia Z1</b>Dacă ne luăm după mărimea sa, Sony Xperia Z1S este un telefon de tip Mini, ca și Galaxy S4 Mini și HTC One Mini, dar specificațiile sunt cu siguranță de terminal high end. Subiect de zvonuri în ultima lună, acest model are în sfârșit și o...

Dacă ne luăm după mărimea sa, Sony Xperia Z1S este un telefon de tip Mini, ca și Galaxy S4 Mini și HTC One Mini, dar specificațiile sunt cu siguranță de terminal high end. Subiect de zvonuri în ultima lună, acest model are în sfârșit și o fotografie hands on cu care să îl asociem.

Sony Xperia Z1S este un telefon cu ecran de 4.3 inch și după cum arăta și designul sau, e vorba aici despre o versiune în miniatură a lui Sony Xperia Z1, cameraphone anunțat cu câteva săptămâni în urmă. Dotările sale sunt similare cu ale lui Z1, inclusiv procesorul Snapdragon 800, camera de 20 de megapixeli cu senzor de 1/2.3 inch și corpul rezistent la apă și praf.

Sony Xperia Z1S

Acest device are o rezoluție HD în locul celei Full HD de pe Z1, iar capacitatea bateriei a fost la rândul său micșorată de la 3000 mAh la 2300 mAh. Ce vedeți mai jos este handsetul Sony Zperia Z1F, o variațiune a acestui model, care are camera frontală pe partea dreaptă. Am aflat și că Sony are programat un eveniment pentru 12 noiembrie în Shanghai, unde probabil că vom vedea acest mini Z1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×