iPhone 5s și iPhone 5c anunțate ca fiind disponibile de mâine de Orange România!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.519 ori
<b>iPhone 5s și iPhone 5c anunțate ca fiind disponibile de mâine de Orange România!</b>Operatorul de telefonie Orange România anunță disponibilitatea noilor telefoane Apple iPhone 5s și iPhone 5c începând cu data 25 octombrie, adică începând de mâine. Smartphone-urile sunt compatibile cu serviciile oferite de Orange, și anume 4G...

Operatorul de telefonie Orange România anunță disponibilitatea noilor telefoane Apple iPhone 5s și iPhone 5c începând cu data 25 octombrie, adică începând de mâine. Smartphone-urile sunt compatibile cu serviciile oferite de Orange, și anume 4G și HD Voice.

Printre pricipalele funcții ale lui iPhone 5s, reamintim scanerul de amprente Touch ID, cu ajutorul căruia puteți debloca telefonul sau pentru a cumpăra aplicații, camera de 8 megapixeli iSight ce este capabilă de captură video slow-motion 720p. Telefonul este disponibil pe auriu, argintiu și gri stelar. Acesta este recomandat pentru achiziționare la abonamentul Panteră 55 la un preț de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 gb.

De asemenea cel mai colorat iPhone de până acum, modelul iPhone 5c este și el disponbil într-o varietate de culori : albastru, verde, roz, galben și alb. Prețul acestuia este de 249 euro (TVA inclus) la abonamentul Panteră 44. O gamă variată de huse și accesorii vor fi puse la dispoziția clienților, accesorii ca folii de protecție, carcase, încărcătoare.

iPhone 5s și iPhone 5c sunt disponibile În portofoliul Orange

Utilizatorii serviciilor Orange 4G din București au parte de o ofertă specială prin programul buy-back valabil până pe 31 decembrie. Aceștia vor primi vouchere în schimbul unui vechi terminal iPhone ( 3G/3GS, 4/4S ), vouchere ce vor putea fi folosite la achiziționarea unui iPhone 5s sau unui iPhone 5c la abonament sau la prelungirea unui abonament existent. Puteți verifica valoarea iPhone-ului dvs. pe site-ul orange.ro/iphone. Aplicațiile Orange Cloud și Orange TV vor fi disponibile pentru utilizatorii care aleg un abonament Panteră 44 sau Panteră 55.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×