LG G2 Mini a început să primească actualizarea la Lollipop OTA; Se poate instala şi via LG PC Suite

Autor:  | Publicat în:  LG 1.608 ori
<b>LG G2 Mini a început să primească actualizarea la Lollipop OTA; Se poate instala şi via LG PC Suite</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă LG G2 Mini a &icirc;nceput să primească Android 5.0 Lollipop OTA, dar &icirc;ntre timp un cititor Mobilissimo.ro a găsit &icirc;ncă o metodă să aducă Lollipop pe terminal. E vorba despre instalarea pachetului...

În această săptămână LG G2 Mini a început să primească Android 5.0 Lollipop OTA, dar între timp un cititor Mobilissimo.ro a găsit încă o metodă să aducă Lollipop pe terminal. E vorba despre instalarea pachetului software via LG PC Suite.

Dacă sunteţi posesor de LG G2 Mini puteţi instala LG PC Suite de pe LG.com pe computerul vostru. La computer veţi conecta apoi handsetul prin metoda "software LG", chiar dacă există recomandarea "sincronizare media" pe ecran. După conectarea la PC utilizatorul care ne-a trimis aceste informaţii a remarcat faptul că actualizarea era disponibilă brusc.

LG G2 Mini a început să primească actualizarea la Lollipop OTA; Se poate instala şi via LG PC Suite

A rămas doar să fie apăsat butonul de actualizare şi apoi noul software a început să fie instalat. De remarcat că bateria trebuie să fie la minim 40% pentru ce procedeul să se desfăşoare fără probleme. După actualizarea de acest tip nu se vor pierde date sau setări, dar cel care ne-a trimis informaţiile a menţionat că după pornire telefonul sau a început să instaleze zeci de aplicaţii telecom, pe care dorea să le evite, recurgând deci şi la factory reset după.

LG G2 Mini a început să primească actualizarea la Lollipop OTA; Se poate instala şi via LG PC Suite

Aparent ele nu s-au mai instalat după acest factory reset. Voi aţi primit notificare cu privire la actualizare? Sau aţi folosit metoda cititorului nostru?

Mulţumim Radu Nicusor pentru informaţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×