LG G2 relansat în Japonia sub numele Disney Mobile DM-01G, vine cu o carcasă Mickey Mouse şi cristale Swarovski (Video)

1.304 ori
<b>LG G2 relansat în Japonia sub numele Disney Mobile DM-01G, vine cu o carcasă Mickey Mouse şi cristale Swarovski (Video)</b>LG G2 a fost un telefon apreciat &icirc;n 2013, pentru că era primul model mainstream care ne convingea că se pot folosi şi butoane fizice integrate &icirc;n spate. La debut el era un handset foarte puternic şi un reper printre modelele cu margini...

LG G2 a fost un telefon apreciat în 2013, pentru că era primul model mainstream care ne convingea că se pot folosi şi butoane fizice integrate în spate. La debut el era un handset foarte puternic şi un reper printre modelele cu margini înguste ale ecranului. Ei bine, terminalul are parte în această săptămână de o relansare în Japonia.

El a ajuns în această tară din nou, în versiunea Disney Mobile DM-01G, oferită de către operatorul NTT DoCoMo şi Disney. Terminalul vine la pachet cu o carcasă QuickCircle specială, cu cristale Swarovski şi decupaje circulare în forma capului lui Mickey Mouse. Pe lângă aceste aspecte, există evident la bord numeroase wallpaperuri, teme şi conţinuturi Disney, iar telefonul a primit şi un mic upgrade de specificaţii.

Astfel, acest LG G2 vine cu un ecran Full HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 801 (faţă de Snapdragon 800 de pe modelul original), 2 GB RAM şi 16 GB stocare. La bord se află Android 5.0 Lollipop, cu cel mai nou UI LG şi cu teme Disney. În spate se află o cameră de 13 MP cu autofocus laser, iar camera frontală are o rezoluţie de 2.4 MP. Handsetul aduce şi o baterie de 2920 mAh şi este parţial rezistent la contactul cu apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×