LG G3 este supus unui test extrem de rezistență; acesta supraviețuiește timp de două ore sub apă (Video)

1.652 ori
<b>LG G3 este supus unui test extrem de rezistență; acesta supraviețuiește timp de două ore sub apă (Video)</b>Așa cum toți am remarcat, flagship-ul LG G3 este un device cu adevărat uimitor din toate punctele de vedere, acesta fiind deja un candidat cu multe șanse de reușită la titlul de cel mai bun smartphone al anului 2014. Pe lângă funcțiile care îl...

Așa cum toți am remarcat, flagship-ul LG G3 este un device cu adevărat uimitor din toate punctele de vedere, acesta fiind deja un candidat cu multe șanse de reușită la titlul de cel mai bun smartphone al anului 2014. Pe lângă funcțiile care îl fac unic, cum ar fi laserul pentru autofocus, sau carcasa compactă a acestuia, se pare că LG G3 mai aduce ceva la pachet.

Prin intermediul unui material video încărcat pe YouTube de către Harris Craycraft, aflăm că LG G3 poate rezista scufundat în apă timp de două ore. Din câte se poate observa, după acest interval de timp terminalul încă funcționează fără probleme.

Cu toate acestea, persoana care a realizat clipul video cu pricina nu a precizat dacă portul USB sau difuzorul au trecut cu brio peste acest test extrem. Aflăm și că o mică cantitate de apă a reușit să pătrundă sub capacul bateriei, lucru care s-a întâmplat după mai bine de două ore de stat în apă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×