LG G3 acoperit de o carcasă, postat pe web de @evleaks, În forma unei randări de calitate

1.232 ori
<b>LG G3 acoperit de o carcasă, postat pe web de @evleaks, În forma unei randări de calitate</b>LG G3 a trecut prin tot soiul de scăpări, scurgeri de informații și leakuri, iar azi a venit rândul lui @evleaks să ne dezvăluie o randare ce pare autentică. G3 este prezentat sub forma unei imagini în care este acoperit de o carcasă, pe care o...

LG G3 a trecut prin tot soiul de scăpări, scurgeri de informații și leakuri, iar azi a venit rândul lui @evleaks să ne dezvăluie o randare ce pare autentică. G3 este prezentat sub forma unei imagini în care este acoperit de o carcasă, pe care o întâlnim de obicei într-un comunicat de presă, deci în mod clar o randare de calitate, nu o fotografie făcută pe fugă.

Vă reamintesc că acest smartphone a fost în fiecare zi subiect de știri în ultima vreme, semn că ne apropiem de lansarea sa. Dacă ne luăm după zvonuri, aceasta ar urma să aibă loc la final de lună, iar terminalul va sosi cu un display de 5.5 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. El va avea butoane fizice plasate în spate, sub camera, blitz dual LED cu două tonalități din ce văd și o dotare extra lângă camera.

Pe seama sa s-a speculat mult în ultimele zile, acea zonă putând fi o cameră secundară, un blitz extra, scanner de amprente sau senzor cardiac. Există și teoria unui emițător infraroșu, dar acum orificiul pare prea mare. în spate se afla o cameră de 13 MP cu stabilizare optică OIS+, ca și camera de pe LG G Pro 2. Va fi acest telefon un hit veritabil?

Mulțumim Darius Budelecan pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×