LG G3 are lista completă de specificații dezvăluită pe Internet

1.709 ori
<b>LG G3 are lista completă de specificații dezvăluită pe Internet</b>După ce am început ziua de azi văzând fotografii cu ecranul edge to edge al telefonului LG G3, iată că descoperim acum o listă completă de specificații ale noului venit. GSMArena a publicat pe web aceste dotări hardware, citând o sursă de...

După ce am început ziua de azi văzând fotografii cu ecranul edge to edge al telefonului LG G3, iată că descoperim acum o listă completă de specificații ale noului venit. GSMArena a publicat pe web aceste dotări hardware, citând o sursă de încredere.

Terminalul, care ar putea sosi chiar în aceasta luna vine cu un display de 5.5 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și o carcasă ultraslim cu butoanele fizice în spate. G3 va avea două versiuni: una cu 2 GB RAM și 16 GB memorie internă și una cu 32 GB stocare și 3 GB RAM. Ambele vor avea slot microSD și o baterie de 3000 mAh. în spate se va afla un difuzor cu output de 1W.

Camera principală este una de 13 MP cu stabilizare optică OIS+, cea de pe LG G Pro 2. Acest model se anunță un concurent foarte serios pentru Samsung Galaxy S5, HTC One M8 și Xperia Z2. Să fie LG noul Samsung în 2014? Va reuși G3 să continue popularitatea predecesorului său, care și azi e preferat de mulți chiar și în locul lui Galaxy S5?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×