LG G3 În varianta cu LTE Cat.6 se confruntă cu versiunea Quad HD a lui Galaxy S5 (G906S) În cadrul unui material video cuprinzător

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 1.281 ori
<b>LG G3 În varianta cu LTE Cat.6 se confruntă cu versiunea Quad HD a lui Galaxy S5 (G906S) În cadrul unui material video cuprinzător</b>Lansate acum ceva timp pe piață, unele dintre smartphone-urile care se bat anul acesta în topul celor mai puternice terminale sunt și LG G3, respectiv Samsung Galaxy S5. Cum era de așteptat, ambii producătorii au lansat mai apoi o serie de versiuni...

Lansate acum ceva timp pe piață, unele dintre smartphone-urile care se bat anul acesta în topul celor mai puternice terminale sunt și LG G3, respectiv Samsung Galaxy S5. Cum era de așteptat, ambii producătorii au lansat mai apoi o serie de versiuni îmbunătățite ale acestor modele ce beneficiază acum de un procesor Snapdragon 805 și tehnologia LTE Cat.6.

Cu toate că modelul LG G3 dispunea încă din varianta standard de un display Quad HD, versiunea G906S a lui Galaxy S5 aduce acum un astfel de panou ce nu era regăsit pe modelul flagship standard ce era lansat în cadrul MWC 2014. Astfel, Erica Griffin, un youtuber cunoscut, a decis să ne ofere o comparație între cele două modele mai sus reamintite.

Aflăm că din punct de vedere al bateriei, atât LG G3 în varianta cu LTE Cat 6., cât și Galaxy S5 LTE-A (G906S) oferă aceeași valoare a autonomiei ca și modelele lansate pe piață în primă fază. De asemenea, aflăm că în cadrul unui test comparativ între LG G3 și varianta sa cu LTE Cat 6. a ieșit la iveală faptul că noua versiune aduce un display cu nuanțe mai reale, modelul standard adoptând o nuanță de albastru ce se poate observa pe fundal alb.

Din câte putem vedea în acest material, LG G3 a obținut un scor de 25738 de puncte în AnTuTu, în timp ce modelul LTE Cat 6. care aduce un procesor quad-core Snapdragon 805 a reușit să obțină 29952 puncte. Cu toate acestea, câștigătorul a fost Galaxy S5 (G906S), device ce a primit 37396 puncte.

Totodată, Erica Griffin a realizat și unele teste benchmark pentru gaming, cum ar fi Game Bench, teste care au scos la iveală faptul că LG G3 Cat 6. și Galaxy S5 (G906S) se descurcă aproximativ la fel, la acest capitol neîntâlnindu-se mari diferențe. La finalul acestei comparații, câștigător a fost ales modelul Samsung care a reușit să impresioneze plăcut la aproape toate funcțiile testate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×