HTC One M8 for Windows anunțat oficial; E practic un M8 cu Windows Phone 8.1

1.436 ori
<b>HTC One M8 for Windows anunțat oficial; E practic un M8 cu Windows Phone 8.1</b>Iată că a venit în sfârșit și anunțul unui nou model de telefon HTC cu Windows Phone 8.1 la bord. E vorba despre HTC One M8 for Windows, care e practic un HTC One M8 care a primit Windows Phone 8.1 ca sistem de operare, dar a păstrat grosul...

Iată că a venit în sfârșit și anunțul unui nou model de telefon HTC cu Windows Phone 8.1 la bord. E vorba despre HTC One M8 for Windows, care e practic un HTC One M8 care a primit Windows Phone 8.1 ca sistem de operare, dar a păstrat grosul dotărilor modelului flagship Android din acest an.

Anunțat în cadrul unui eveniment oficial din New York, acest device este disponibil în exclusivitate prin Verizon în SUA și este primul telefon flagship lansat într-o versiune Android și una Windows Phone. One M8 for Windows păstrează carcasa din metal, ecranul Super LCD 3 Full HD de 5 inch, difuzoarele BoomSound, blitzul dual LED și camera Duo. Produsul costă 99 de dolari la abonament și se livrează de azi către clienți.

HTC One M8 for Windows

Printre funcțiile sale unice se numără și BlinkFeed, Sense TV, Video Highlights și interfața Sense a camerei. Terminalul măsoară 9.35 mm în grosime, este dotat cu un procesor quad core Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB RAM, slot microSD cu suport pentru până la 128 GB extra și o baterie de 2600 mAh. Emițătorul infraroșu și o cameră frontală de 5 MP cu BSI întregesc lista de dotări, care sună tare bine în acest moment, mai ales pentru un model WP 8.1 non Lumia.

HTC One M8 for Windows anunțat oficial; E practic un M8 cu Windows Phone 8.1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×