LG G3 Mini apare Într-o listă de produse a unui distribuitor, sub numele de cod LGD722

784 ori
<b>LG G3 Mini apare Într-o listă de produse a unui distribuitor, sub numele de cod LGD722</b>După ce LG G3 a fost lansat, e rândul acum că versiunea sa Mini să își facă apariția, pentru început prin intermediul scăpărilor. Acest model mai apăruse pe lista zvonurilor, dar fata detalii prea clare, iar azi îl găsim listat la un...

După ce LG G3 a fost lansat, e rândul acum că versiunea sa Mini să își facă apariția, pentru început prin intermediul scăpărilor. Acest model mai apăruse pe lista zvonurilor, dar fata detalii prea clare, iar azi îl găsim listat la un exportator indian numit Zauba.

Menționat sub numele de cod LGD722, acest terminal va sosi în India în curând pentru procesul de testare și evaluare. Terminalul va include un display de 4.5 inch, un procesor quad core tactat la 1.2 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 400. Vom mai primi și 8 GB memorie internă, dar și o cameră principală de doar 5 MP și o baterie de 2100 mAh. Handsetul LGD722 este destinat pieței europene, în vreme ce LGD725 va sosi în SUA prin AT&T.

Versiunea LTE pentru China Mobile va avea codul LGD728, iar cea pentru Taiwan se va numi LGD722K. Mă aștept și că LG G3 Mini să includă butoane fizice în spate și poate și interfața nouă, cu iconuri plate a lui G3. șansele sunt de 99% să nu primim și acea ghidare laser a camerei pe acest smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×