Apple vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 În 2014

1.049 ori
<b>Apple vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 În 2014</b>După ce am aflat ieri în cadrul WWDC 2014 ca Apple se apropie rapid de pragul de 1 miliard de terminale iOS vândute, descoperim și ce țintă au ei pentru terminalele cu ecran mare lansate în acest an. Aparent, o sursă din China afirma că gigantul...

După ce am aflat ieri în cadrul WWDC 2014 ca Apple se apropie rapid de pragul de 1 miliard de terminale iOS vândute, descoperim și ce țintă au ei pentru terminalele cu ecran mare lansate în acest an. Aparent, o sursă din China afirma că gigantul din Cupertino vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 în 2014.

știți deja că iPhone 6 de 5.5 inch a avut unele probleme, care ar fi dus la amânarea sa, iar el ar putea fi lansat la final de an sau chiar în 2015 și nu la toamnă, precum iPhone 6 de 4.7 inch. Ei bine, problemele cu bateria au fost rezolvate, iar acum producția continuă fără impedimente, iar acest phablet s-ar putea livra în 20 de milioane de unități doar în 2014. Apple a colaborat cu firma chineză Sunwoda Electronics pentru a produce bateriile pentru acest device, fiecare baterie costând 6.40 dolari.

Furnizorul obișnuit Apple, Dynapack va contribui și el la volumul de livrări de baterii. Aparent datorită rezolvării problemei cu bateria s-au aliniat lansările de modele iPhone 6, iar phabletul va debuta în același timp cu modelul de 4.7 inch. în total pe 2014, Apple ar avea intenția de a produce 80 de milioane de handseturi iPhone 6, asta însemnând că noul iPhone 6 cu diagonală mai mică va avea o proporție de 3 la 1 față de modelul mai mare.

Voi ce iPhone 6 ați alege?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×