Apple vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 În 2014

Autor:  | Publicat în:  Apple 948 ori
<b>Apple vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 În 2014</b>După ce am aflat ieri în cadrul WWDC 2014 ca Apple se apropie rapid de pragul de 1 miliard de terminale iOS vândute, descoperim și ce țintă au ei pentru terminalele cu ecran mare lansate în acest an. Aparent, o sursă din China afirma că gigantul...

După ce am aflat ieri în cadrul WWDC 2014 ca Apple se apropie rapid de pragul de 1 miliard de terminale iOS vândute, descoperim și ce țintă au ei pentru terminalele cu ecran mare lansate în acest an. Aparent, o sursă din China afirma că gigantul din Cupertino vrea să livreze 20 de milioane de phableturi iPhone 6 în 2014.

știți deja că iPhone 6 de 5.5 inch a avut unele probleme, care ar fi dus la amânarea sa, iar el ar putea fi lansat la final de an sau chiar în 2015 și nu la toamnă, precum iPhone 6 de 4.7 inch. Ei bine, problemele cu bateria au fost rezolvate, iar acum producția continuă fără impedimente, iar acest phablet s-ar putea livra în 20 de milioane de unități doar în 2014. Apple a colaborat cu firma chineză Sunwoda Electronics pentru a produce bateriile pentru acest device, fiecare baterie costând 6.40 dolari.

Furnizorul obișnuit Apple, Dynapack va contribui și el la volumul de livrări de baterii. Aparent datorită rezolvării problemei cu bateria s-au aliniat lansările de modele iPhone 6, iar phabletul va debuta în același timp cu modelul de 4.7 inch. în total pe 2014, Apple ar avea intenția de a produce 80 de milioane de handseturi iPhone 6, asta însemnând că noul iPhone 6 cu diagonală mai mică va avea o proporție de 3 la 1 față de modelul mai mare.

Voi ce iPhone 6 ați alege?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×