LG G3 plastic sau metal? Coreenii vin cu clarificări legat de această Întrebare!

1.852 ori
<b>LG G3 plastic sau metal? Coreenii vin cu clarificări legat de această Întrebare!</b>Dorind probabil să scape de sintagma de "telefon din plastic" pe care o folosesc haterii Samsung când nu mai au argumente într-o ceartă, LG a făcut tot posibilul să includă și metal în carcasa lui LG G3. Azi aflăm că deși în mare spatele său...

Dorind probabil să scape de sintagma de "telefon din plastic" pe care o folosesc haterii Samsung când nu mai au argumente într-o ceartă, LG a făcut tot posibilul să includă și metal în carcasa lui LG G3. Azi aflăm că deși în mare spatele său e fabricat din policarbonat, există și elemente metalice.

​

Prezentat la finalul lunii mai, după leakuri numeroase și bine documentate, acest model este flagshipul anului 2014 pentru LG și un candidat foarte serios la titlul de "telefonul anului". încă de când au apărut primele scăpări de imagini cu acest telefon a plutit o aură misterioasă în jurul carcasei sale și întrebarea: va fi metal sau plastic care imită metalul? E interesant că nici măcar la evenimentul de lansare al lui G3 sau prin comunicatele de presă LG nu a clarificat situația.

Ei bine, după ce o săptămână am crezut că telefonul e fabricat integral din policarbonat, acum LG confirmă că panoul spate al handsetului său conține mai mult decât un singur material. Majoritatea este policarbonat, dar avem și o fâșie subțire de metal, dar nu pe suprafața pe care o atingem. Practic spatele este un mix de policarbonat și metal, care întărește materialul plastic. Premium sau nu, vom judeca atunci când punem mâna pe acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×