LG G3 Prime ar fi avut deja parte de o scăpare, sub forma lui LG F460L, terminal cu procesor Snapdragon 805

1.134 ori
<b>LG G3 Prime ar fi avut deja parte de o scăpare, sub forma lui LG F460L, terminal cu procesor Snapdragon 805</b>Deși un oficial OnePlus declara recent că de abia în 2015 vom vedea primele terminale cu procesoare Snapdragon 805, iată că azi descoperim un nou handset LG ce vine cu acest CPU. E vorba despre LG F460L, cunoscut și sub nume de cod Tiger și...

Deși un oficial OnePlus declara recent că de abia în 2015 vom vedea primele terminale cu procesoare Snapdragon 805, iată că azi descoperim un nou handset LG ce vine cu acest CPU. E vorba despre LG F460L, cunoscut și sub nume de cod Tiger și considerat un posibil LG G3 Prime.

Având în vedere că de abia s-a lansat LG G3, ar fi prea curând să vedem deja versiunea sa Prime, după părerea mea. în plus, simplul fapt că terminalul este listat într-o serie de loguri nu înseamnă că el se va lansa în curând. Cele mai mari șanse de a inaugura un Snapdragon 805 le are Samsung Galaxy Note 4 în această toamnă. Revenind la LG G3 Prime, dacă el se lansează cu adevărat în iulie, așa cum afirmă Phone Arena, atunci ar canibaliza serios modelul G3.

Imaginea de mai sus confirma prezența unui CPU APQ8084 pe acest nou venit, modelul F460L. E vorba despre un Snapdragon 805, un quad core Krait 450, cu GPU Adreno 420, modem 4G LTE și suport pentru memorie LP-DDR3. Același handset va veni cu un display QHD, 3 GB RAM, 16 GB stocare, cameră de 13 MP și Android 4.4.2 cu cel mai nou UI LG. Singura diferența dintre LG G3 și acest model ar fi procesorul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×