LG G3 va primi În această săptămână actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud

895 ori
<b>LG G3 va primi În această săptămână actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Coreea de Sud</b>După ce anterior aflam că update-ul la versiunea cu numărul 5 al sistemului de operare Android a început a fi distribuit utilizatorilor de LG G3 din Polonia, se pare că acest prim val de actualizări va continua săptămâna aceasta, perioadă în...

După ce anterior aflam că update-ul la versiunea cu numărul 5 al sistemului de operare Android a început a fi distribuit utilizatorilor de LG G3 din Polonia, se pare că acest prim val de actualizări va continua săptămâna aceasta, perioadă în care utilizatorii din Coreea de Sud se vor putea bucura de limbajul Material Design și de alte noi funcții software.

Aflăm că această informație a fost dezvăluită de un blog coreean ce suține faptul că LG G3 va primi update-ul la noua versiune Android până la sfârșitul acestei săptămâni, printre modelele aflate pe listă aflându-se versiunile achiziționate prin intermediul operatorilor LG U+, SKT, respectiv Korea Telecom.

Rămâne de văzut dacă distribuirea update-ului se va extinde curând și către alte regiuni, și dacă România se va număra printre acestea. După cum bine știm, Android 5.0 va aduce o nouă interfață grafică cu iconițe în stil Material Design, cât și un nou sistem de multi-tasking.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×