LG G4 își face apariția într-o primă imagine randată ce îi dezvăluie formele ușor curbate

1.072 ori
<b>LG G4 își face apariția într-o primă imagine randată ce îi dezvăluie formele ușor curbate</b>Anul acesta la Mobile World Congress, producătorul sud-coreean LG a venit doar cu o serie de smartphone-uri mid-range ce adoptă sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și un design familiar flagship-ului G3. Cu toate acestea, la fața locului nu am...

Anul acesta la Mobile World Congress, producătorul sud-coreean LG a venit doar cu o serie de smartphone-uri mid-range ce adoptă sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și un design familiar flagship-ului G3. Cu toate acestea, la fața locului nu am avut ocazia să vedem și un terminal high-end, compania urmând a-și lansa flagship-ul pe 2015 în următoarele luni.

Cum este de așteptat, numele acestui nou terminal va fi LG G4, smartphone despre care se vehiculează faptul că va aduce un display ceva mai mic în comparație cu actuala generație, mai precis un panou de 5.3 inch. Astăzi avem ocazia ca prin intermediul contului de Twitter OnLeaks să admirăm o primă randare cu produsul în cauză, device ce ne oferă câteva surprize.

Aflați că în spatele @OnLeaks se află nimeni altcineva decât publicația franceză nowhereelse.fr, aceasta fiind cunoscută pentru numeroasele zvonuri și materiale cu terminale încă nelansate pe piață. Din câte putem observa, această primă randare a lui LG G4 ne dezvăluie o formă ușor curbată a device-ului.

După cum și leakerul afirmă, LG G4 va fi o combinație între G3 și G Flex 2, acesta din urmă fiind smartphone-ul cu display și carcasă curbată ce a fost dezvăluit în ianuarie la CES. Totodată, aflăm că dimensiunile telefonului vor fi 148.9 x 76.5 x 9.9 mm (L x l x Î). Aceste dimensiuni intră în contradicție cu zvonurile despre diagonala de 5.3 inch, lungimea telefonului fiind chiar mai mare decât G3 (146.3 x 74.6 x 8.9 mm).

Totuși, ni se spune că randarea de mai sus nu reprezintă versiunea finală a telefonului pregătit de LG. Pe partea de elemente observăm camera foto însoțită de blițul dual-LED, laserul pentru autofocus, cât și butoanele de control care adoptă un design familiar cu cele de pe LG G2.

Rămâne de văzut ce alte materiale ne va dezvălui @OnLeaks în viitoarea perioadă și dacă LG G4 va arăta într-adevăr așa. Cum vi se pare acest design posibil pentru LG G4?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×