Moto G 2013 (XT1032) primește în aceste momente Android 5.0 Lollipop în România (varianta neverlocked)

719 ori
<b>Moto G 2013 (XT1032) primește în aceste momente Android 5.0 Lollipop în România (varianta neverlocked)</b>Prin intermediul unui pont primit de la Gaby Ionuț, căruia &icirc;i mulțumim pe această cale, aflăm că versiunea neverlocked a lui Motorola Moto G 2013 (XT1032) tocmai a primit update-ul la Android 5.0 Lollipop &icirc;n Rom&acirc;nia. &nbsp;...

Prin intermediul unui pont primit de la Gaby Ionuț, căruia îi mulțumim pe această cale, aflăm că versiunea neverlocked a lui Motorola Moto G 2013 (XT1032) tocmai a primit update-ul la Android 5.0 Lollipop în România.

Descoperim că pachetul software disponibil pentru Moto G 2013 are o mărime de doar 365 MB, cât și faptul că printre noutățile aduse se numără în primul rând limbajul Material Design ce oferă iconițe plate, un nou sistem de multitasking sub forma unui carusel și notificări direct în ecranul de unlock.

Totodată, din capturile de ecran de mai sus remarcăm că durata totală de instalare a acestei versiuni OS este de doar 15 minute. Pentru a porni în actualizarea terminalului vostru vă recomandăm utilizarea unei conexiuni WiFi și încărcarea completă a acumulatorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×