Allview E3 Sign, primul smartphone cu senzor de amprente din portofoliul brașovenilor este anunțat oficial

1.404 ori
<b>Allview E3 Sign, primul smartphone cu senzor de amprente din portofoliul brașovenilor este anunțat oficial</b>După seria de teasere postate acum c&acirc;teva săptăm&acirc;ni, astăzi cei de la Allview dezvăluie modelul E3 Sign, acesta fiind primul smartphone din portofoliul companiei ce sosește la pachet cu un senzor de amprente. &Icirc;n ciuda acestei...

După seria de teasere postate acum câteva săptămâni, astăzi cei de la Allview dezvăluie modelul E3 Sign, acesta fiind primul smartphone din portofoliul companiei ce sosește la pachet cu un senzor de amprente. În ciuda acestei dotări întâlnite pe terminalele scumpe, modelul E3 Sign este unul foarte bine poziționat pe piață, prețul său fiind de doar 999 lei.

Noul terminal comercializat de Allview dispune de un panou IPS de 5.5 inch cu rezoluție HD ce este protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi, un procesor quad-core de 1.3 GHz și un chip grafic Mali-400MP2. La interior vom regăsi și 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Nici camerele foto nu au fost lăsate deoparte, telefonul sosind cu un senzor principal Sony IMX219 de 8 megapixeli ce filmează la rezoluție Full HD, și cu o cameră selfie de 2 megapixeli care ne oferă diferite moduri de înfrumusețare a fotografiilor. Aflați că senzorul de amprentă utilizat pe acest model este o unitate fabricată de către producătorul american Synaptics.

Totodată, Allview E3 Sign ne mai oferă și un amplificator audio NXP, două sloturi SIM, o baterie de 2.800 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Nu în ultimul rând beneficiem și de un port infraroșu pentru controlul televizorului prin intermediul unei aplicații dedicate. Ca bonus, E3 Sign va sosi la pachet și cu o husă de tip carte printre accesorii.

În cursul zilei de astăzi vom reveni cu un unboxing al modelului Allview E3 Sign și cu regulamentul concursului prin care smartphone-ul testat poate fi al vostru. Rămâneți aproape pentru a afla detaliile complete!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×