LG G4 şi LG V10 vor primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în acest an

3.357 ori
<b>LG G4 şi LG V10 vor primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în acest an</b>Dacă LG G5 a fost un telefon nu chiar bine primit de public, LG G4 rămâne şi acum destul de apreciat, pentru spatele acoperit cu piele şi pentru camera principală ce calibra excelent culorile la captura foto. Totuşi, acel telefon rămâne blocat la..

Dacă LG G5 a fost un telefon nu chiar bine primit de public, LG G4 rămâne şi acum destul de apreciat, pentru spatele acoperit cu piele şi pentru camera principală ce calibra excelent culorile la captura foto. Totuşi, acel telefon rămâne blocat la Android Marshmallow de ceva vreme şi posesorii se întreabă când şi dacă vor primi Android Nougat. Azi avem răspunsul!

Se pare că LG a confirmat actualizarea lui LG G4, dar şi a excelentului LG V10 la Nougat în acest an. Confirmarea a venit întâi pentru utilizatorii din Coreea de Sud, apoi urmează utilizatorii internaţionali. LG G4 va avea parte de Android 7.0 începând cu trimestrul 3, iar pentru LG V10 trebuie să aşteptăm până în a doua jumătate a acestui an.

Reţineţi că perioadele menţionate mai sus se aplică 100% sigur celor de la Coreea de Sud, urmând ca utilizatorii internaţionali să aibă programul detaliat separat mai târziu. LG G4 debuta în aprilie 2015 şi primea două mari actualizări de OS, în vreme ce LG V10 sosea în octombrie 2015 şi primea şi el două actualizări de acest tip. A urmat o perioadă de tăcere din partea sud coreenilor, care au afirmat ulterior că aceste handset-uri nu ar fi optimizate pentru actualizări ulterioare.

Totuşi se pare că s-au răzgândit, probabil la presiunea publicului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×