LG G4 şi Samsung Galaxy S6 în bătălia camerelor: selfie, filmare, foto low light şi multe altele! (Video)

2.716 ori
<b>LG G4 şi Samsung Galaxy S6 în bătălia camerelor: selfie, filmare, foto low light şi multe altele! (Video)</b>Canalul YouTube SuperSaf TV a realizat o comparaţie &icirc;ntre camerele de pe LG G4 şi Samsung Galaxy S6, at&acirc;t la capitolul selfie, c&acirc;t şi captura audio, captura low light şi multe alte tipuri de teste. Sunt sigur că vreţi să ştiţi...

Canalul YouTube SuperSaf TV a realizat o comparaţie între camerele de pe LG G4 şi Samsung Galaxy S6, atât la capitolul selfie, cât şi captura audio, captura low light şi multe alte tipuri de teste. Sunt sigur că vreţi să ştiţi cine a câştigat, aşa că hai să trecem direct la analizarea testelor.

Ambele modele de telefoane au camere de 16 megapixeli în spate, dar LG are avantajul unui deschideri F/1.8, faţă de cea F/1.9 de pe Galaxy S6. De asemenea, ambele modele au parte de stabilizare optică, iar când vine vorba de camere frontale LG G4 aduce un senzor de 8 MP, iar Galaxy S6 unul de 5 MP. LG G4 se remarcă prin includea unui mecanism phase detection autofocus, dar şi a unui senzor RGB sub bliţ, în plus faţă de rivalul său.

Am remarcat că la captura video selfie cele două telefoane au imaginea la fel de bună, poate cu o nuanţă mai naturală a pielii pe LG G4, dar acustica la captura video selfie e cu siguranţă de partea lui Galaxy S6. Stabilizarea optică a imaginii a fost şi ea testată şi cele două modele au fost la egalitate aici in mare, LG G4 oferind totusi o captură o idee mai mişcată.

Am remarcat şi că verdele copacilor e mai viu pe Galaxy S6 la filmare, iar imaginea e puţin mai albicioasa pe LG G4. Focalizarea lui LG G4 la interior e foarte rapidă, în vreme ce pe Galaxy S6 ea este mai lentă cam cu o secundă. Fotografiile selfie sunt mai detaliate pe LG G4, dar diferenţa nu este foarte mare. La captura macro pe timp de zi, Samsung Galaxy S6 are o textură şi contrast ceva mai bune, dar per total ambele modele sunt apropiate.

E foarte greu să separăm terminalele pe timp de zi, atât la capturi landscape, cât şi macro. Testul de bliţ ne indică o imagine un pic mai spălăcita cu Galaxy S6, din cauza bliţului foarte puternic şi una mai naturală cu LG G4. E extrem de greu de decis un câştigător aici, neexistând avantaje uriaşe, poate doar la capitolul selfie să fie LG G4 avantajat. Voi ce părere aveţi?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×