Moto G7 prezentat în randări 3D și într-un clip video la 360 grade; Aduce noul decupaj "teardrop"

1.093 ori
<b>Moto G7 prezentat în randări 3D și într-un clip video la 360 grade; Aduce noul decupaj "teardrop"</b>Seria de randări detaliate @onleaks continuă și astăzi, moment în care vedem imagini ale lui Moto G7 - un telefon pe care Lenovo l-ar putea aduce pe piață la începutul anului viitor. La prima privire trebuie să recunosc că smartphone-ul nu atrage

O nouă colaborare dintre celebrul @onleaks și site-ul mysmartprice.com ne aduce astăzi o colecție de randări 3D pentru smartphone-ul Motorola Moto G7 pe care Lenovo îl pregătește pentru lansare în 2019. Avem și un clip video la 360 grade pe care îl puteți vedea mai jos, cât și o serie dintre specificațiile dispozitivului care se va regăsi în zona mid-range de preț pe piață.

Totuși vorbim înainte despre design, capitol unde lucrurile nu sunt tocmai impresionante după cum se poate remarca din imaginile incluse în galeria de aici. Telefonul aduce cu LG G6 privit din zona frontală, doar că sus avem parte de un decupaj în noul stil teardrop (picătură de apă). Cumva marginile din jurul ecranului sunt destul de generoase, element ce nu contribuie la un look arătos.

În spate avem în continuare un panou din sticlă cu o cameră duală plasată central într-un modul circular în care se află și bliț-ul dual-tone. Sub acest modul se află scanner-ul de amprente camuflat în logo-ul Motorola și mai observăm și portul USB-C, respectiv jack-ul audio de la bază. Ca dotări vom primi un ecran cu rezoluție FHD+, procesor octa-core, 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Va avea și baterie de 3500 mAh, cameră frontală de 12 mpx și cameră duală de 16 + 5 mpx în spate. Android Pie va rula din fabrică aici! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×