LG G5 primeşte un test de filmare 4K, cu rezultate spectaculoase: un adevărat scurt metraj despre o zi în Seattle (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.655 ori
<b>LG G5 primeşte un test de filmare 4K, cu rezultate spectaculoase: un adevărat scurt metraj despre o zi în Seattle (Video)</b>​ LG G5 este telefonul flagship de la LG care se află pe buzele tuturor &icirc;ncă de c&acirc;nd a fost lansat la MWC 2016. Camera sa a fost testată de către un YouTuber faimos numit Armando Ferreira, care ne prezintă c&acirc;teva filmări...

LG G5 este telefonul flagship de la LG care se află pe buzele tuturor încă de când a fost lansat la MWC 2016. Camera sa a fost testată de către un YouTuber faimos numit Armando Ferreira, care ne prezintă câteva filmări interesante mai jos.

Clipul se axează pe captura 4K, iar în prima parte a sa vedem o înlănțuire de capturi video, peste care telefonul LG a aplicat un fel de efect în stil HTC Zoe. Apoi în a doua parte vedem captura pură şi nealterată. Imaginea e destul de bună pentru un scurt metraj, după cum am precizat şi în titlu şi nu cred că vreun cineast ar avea vreo problemă cu calitatea imaginii.

Claritatea e excelentă, stabilizarea e perfectă, fie că e ploaie sau interior de magazin slab iluminat, expunerea rămâne bună şi nu se pierde focalizarea deloc. Am auzit şi un acordeonist cântând câteva secunde, iar microfonul a părut şi el la înălţime. Armando a primit acest model de pre producţie LG G5 de la un alt YouTuber, Andru Edwards, care a realizat o scurtă recenzie pentru acest device.

LG G4 nu filma chiar la înălţime dacă vă amintiţi recenzia colegului Alex de anul trecut, de aceea saltul către calitatea lui LG G5 la captura video e spectaculos.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×