Noi huse pentru LG G5 ajung la vânzare pe eBay; vedem din nou camera foto duală și scanner-ul de amprente

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.121 ori
<b>Noi huse pentru LG G5 ajung la vânzare pe eBay; vedem din nou camera foto duală și scanner-ul de amprente</b>Peste doar c&acirc;teva zile vom face cunoștiință cu flagship-ul LG G5, un terminal ce ni s-a dezvăluit aproape &icirc;n totalitate prin intermediul leak-urilor. Astăzi vedem noi imagini cu husele pregătite pentru acest model, accesorii puse la...

Peste doar câteva zile vom face cunoștiință cu flagship-ul LG G5, un terminal ce ni s-a dezvăluit aproape în totalitate prin intermediul leak-urilor. Astăzi vedem noi imagini cu husele pregătite pentru acest model, accesorii puse la vânzare prin intermediul site-urilor Amazon și eBay la prețuri de sub 20 dolari.

Carcasele de față marca Spigen ne prezintă din nou camera foto duală de pe spate ce este însoțită de un telemetru laser și de un bliț dual-tone. Nu putem să nu remarcăm și scanner-ul de amprente aflat sub camera foto, dar și faptul că butoanele de volum vor fi acum poziționate pe lateral.

Dacă dăm crezare și zvonurilor din ultimul timp, atunci LG G5 va fi lansat și împreună cu o serie de module speciale, poate unul de tip baterie, sau chiar un modul cu proiector integrat. Dacă într-adevăr este vorba despre un asemenea feature, vom afla chiar pe data de 21 februarie direct de la conferința de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×