LG G6 ar urma să vină cu ecran Quad HD mai lat şi mai clar, dar şi cu un asistent virtual pe bază de Google sau Amazon; Debut programat pe 10 martie aparent!

1.397 ori
<b>LG G6 ar urma să vină cu ecran Quad HD mai lat şi mai clar, dar şi cu un asistent virtual pe bază de Google sau Amazon; Debut programat pe 10 martie aparent!</b>Se pare că nu doar cei de la Samsung au decis să își lanseze flagship-ul ceva mai târziu decât în mod normal la MWC 2017, ci și rivalii sud-coreeni LG. Aparent, modelul G6 va fi lansat în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 martie, asta

Azi avem o serie de veşti legate de LG G6, unul dintre flagshipurile care au scăpat pe web muuuult mai puţin decât rivalii Galaxy S8 sau chiar viitoarele telefoane HTC spre exemplu. Trei idei importante au apărut azi în spaţiul online legat de noul model: o posibilă dată de lansare, informaţii despre ecran şi despre un asistent virtual aflat la bord.

S-ar părea că LG vrea să le ia fața celor de la Samsung, lansând flagshipul G6 mai devreme decât intervalul lunii aprilie, când va sosi Galaxy S8 conform zvonurilor. Totuşi LG G6 nu va fi adus la MWC 2017, ci ar urma să fie prezentat pe 10 martie. Lansarea va fi axată pe piaţa sud coreeană pentru început şi ar urma să fie atractivă pentru perioada Back to School.

Apoi aflăm că noul flagship ar urma să vină cu un ecran mai lung, mai clar şi cu rezoluţie Quad HD. Se discută despre un panou de 5.7 inch cu technologie LCD şi aspect de 18:9. Luăm informaţia în serios, pentru că vine chiar de la LG Display. Rezultatul va fi un ecran QHD+ şi primul din lume cu rezoluţie Quad HD şi aspect 18:9. De asemenea acest display va avea muchiile foarte înguste, ajungând la doar 0.2 mm lateral.

În cele din urmă a treia informaţie a zilei face referire la faptul că LG G6 ar putea sosi cu un asistent virtual de la Google sau Amazon. Ce e drept LG are şi propria soluţie de genul, dar e departe de ce oferă partenerii menţionaţi anterior. Până şi Samsung a creat o alternativă proprie sub numele de Bixby, deci LG trebuie să reacţioneze.

În ultima vreme am văzut că Huawei a ales Amazon Alexa ca asistent pentru Mate 8, iar Google Assistant a fost la rândul său folosit pe câteva terminale. Se anunţă un flagship interesant, chiar dacă non modular de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×