LG G6 ar urma să vină cu scanner de iris şi soluţie de plăți cu mobilul

1.026 ori
<b>LG G6 ar urma să vină cu scanner de iris şi soluţie de plăți cu mobilul</b>Continuă zvonurile referitoare la Samsung Galaxy S8 dar și cele care îl au în prim-plan pe LG G6. Acest din urmă smartphone va oferi printre altele la pachet și un scanner de iris, această metodă de autentificare urmând a fi folosită și pentru realizarea

LG Electronics ar pregăti pentru LG G6 câteva dotări moderne, pe care le aşteptam poate chiar din această toamnă pe LG V20. Una dintre ele ar fi recunoaşterea de iris, văzută deja în acţiune pe infamul Galaxy Note 7. Mai descoperim că LG G6 va fi şi capabil de plăţi mobile, probabil folosind soluţia proprietară LG Pay, pe baza de tehnologie MST.

Experţii afirmă că LG ar trebui să lanseze un G6 cu adevărat special pentru a compensa eşecul lui G5 (nu o spunem noi, ci o spun chiar ei), care a adus pierderi de 67 milioane de dolari. LG a lansat în octombrie un modul de tip all in one, pe care îl vedeţi mai sus şi care poate incorpora atât o cameră selfie, cât şi un scanner de iris la un loc. Această tehnologie ar putea ajunge pe flagship, împreună cu o nouă cameră duală în spate şi posibil un corp metalic.

Zvonurile afirmă că LG va apela la o baterie înlăturabilă pe LG G6, pentru că handseturile cu această dotare se produc mai uşor şi sunt mai sigure. În vreme ce LG Electronics refuză să comenteze pe seama zvonurilor despre LG G6, e clar faptul că va trebui să fie ceva special noul flagship şi probabil că modularitatea sare din schemă, ea fiind insuficient şi ineficient exploatată pe G5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×