LG G6 este îndoit, ars şi zgâriat în clasicul test JerryRigEverything (Video)

2.609 ori
<b>LG G6 este îndoit, ars şi zgâriat în clasicul test JerryRigEverything (Video)</b>JerryRigEverything revine astăzi cu un nou video, unul în care LG G6 se află pe masa de tortură. Flagship-ul sud-coreenilor trece prin celebrele teste de rezistență, de la cel de zgâriere, la cel de ardere a ecranului și până la testul de îndoire unde

A venit şi rândul flagship-ului LG G6  să fie luat în colimator de JerryRigEverything, pentru obişnuitele teste de zgâriere, îndoire şi ardere. Dacă anul trecut LG G5 nu se descurca chiar strălucit la îndoire mai ales porţiunea de jos curbându-se serios, hai să vedem dacă LG G6 ridică ștacheta mai sus.

LG G6

Telefonul care a inaugurat formatul 18:9 pe smartphone-urile moderne foloseşte protecţie Gorilla Glass 3 şi se zgârie la nivelul 6 cu acel vârf ascuţit. E o valoare standard pentru smartphone-urile din ultimii ani. Veşti bune şi pentru earpiece, care nu se zgârie atât de uşor cu un vârf din metal cel puţin. Scannerul de amprente din spate, chiar şi foarte zgâriat cu cutterul a funcţionat cu brio.

În mare telefonul a trecut cu thumbs up testul de zgâriere, inclusiv cele cu cutterul peste lentilele camerelor. Testul cu flacără a declanşat pixelii opriţi după doar 6 secunde, faţă de 8 sau 15 secunde ca pe alte terminale. Măcar îşi revine rapid panoul. A urmat şi tentativa de îndoire, care nu s-a soldat cu nici o daună, LG G6 având o ramă metalică foarte solidă.

Se pare că panoul din sticlă din spate are marginile introduse sub ramă, pentru extra soliditate. În concluzie LG G6 e bine apărat contra vitregiilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×