Reduceri și Campanii online #6: Azi Flanco, Libris, eMAG, CEL [...]

902 ori
<b>Reduceri și Campanii online #6: Azi Flanco, Libris, eMAG, CEL [...]</b>Ultima zi de vineri din aprilie ne aduce numeroase campanii pe plan local, inclusiv reduceri de tip flash pentru produse foarte dar foarte atractive. Descoperiți în articolul de față care sunt retailerii ce propun astăzi noutăți și care este produsul

Iată că ultima zi de vineri din aprilie vine cu numeroase campanii noi pe plan local, inclusiv cu reduceri de tip Flash pentru produse cu adevărat atractive prin prisma prețurilor practicate. Descoperiți în lista de mai jos care sunt noutățile despre care vorbim aici și totodată care este produsul erou al zilei, un flagship lansat de numai o lună pe piață ce vine într-o variantă de culoare tare atractivă și deosebită.

Produsul Erou de azi:

Tot un smartphone este la loc de cinste astăzi prin prisma reducerii primite și anume Samsung Galaxy S9 care în varianta pe violet-roz se vinde pentru sub 3.100 lei, un preț fantastic dacă luăm în considerare faptul că produsul se află de numai o lună la vânzare și că la debut costa 3.899 lei. Scăderea rapidă a sumelor de comercializare poate fi pusă și pe vânzările nu tocmai impresionante și pe faptul că publicul nu a sărit fără ezitare la upgrade de la S8 precum se aștepta inițial.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×