LG G6 ar putea primi actualizarea la Android Oreo abia la sfârșitul lunii iunie

1.221 ori
<b>LG G6 ar putea primi actualizarea la Android Oreo abia la sfârșitul lunii iunie</b>Cumva sud-coreenii de la LG nu s-au mai descurcat la fel de bine anul trecut când a venit vorba despre actualizarea la cel mai nou release Android pentru flagship-ul lansat la începutul lui 2017. Astfel că modelul LG G6 se va bucura de update

Sud-coreenii de la LG Electronics nu au făcut o impresie prea bună publicului anul trecut, perioadă în care au adus pe piață flaghip-ul numit LG G6. Din start acesta a pornit cu un dezavantaj în fața rivalilor și anume procesorul, compania optând pentru un chipset high-end de generație anterioară (SD821) în vreme ce alte modele ale anului se remarcau prin cea mai puternică soluție disponibilă pe piață (SD835).

LG G6

Acesta nu este singurul punct slab al terminalului, asta pentru că sud-coreenii au lăsat-o mai moale și cu suportul software. Potrivit paginii de suport LG Italia, se așteaptă ca cel mai nou release Android să ajungă pe smartphone-ul LG G6 în prima jumătate a acestui an, semn că ne putem aștepta și la distribuirea sa în iunie chiar.

Perioada de așteptare de la disponibilitatea lui Oreo și până la această presupusă distribuire s-a dublat sau chiar triplat în comparație cu intervalul de timp la care flagship-urile anterioare LG se bucurau de cele mai noi release-uri Android. Spre exemplu, în 2016 modelul LG G5 primea cel mai nou Android în noiembrie același an, iar LG G4 la final de octombrie în 2015.

Cu G6 acest șir de actualizări relativ rapide s-a încheiat și nu ar fi exclus ca sud-coreenii să își fi concentrat toată atenția către dezvoltarea următorului flagship, mai ales acum când s-a ordonat startul proiectului de la zero..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×