LG G6 ar urma să debuteze mai devreme decât de obicei în magazine, după ce va fi anunţat la MWC 2017

2.114 ori
<b>LG G6 ar urma să debuteze mai devreme decât de obicei în magazine, după ce va fi anunţat la MWC 2017</b>LG are o revanşă de luat anul viitor, după un LG G5 dezamăgitor ca vânzări şi o modularitate implementată neinspirat. Astfel, pentru a recupera, sud coreenii au de gând să îşi lanseze flagship-ul mai devreme decât de obicei. Aflaţi detalii mai jos.

LG are o revanşă de luat anul viitor, după un LG G5 dezamăgitor ca vânzări şi o modularitate implementată neinspirat. Astfel, pentru a recupera, sud coreenii au de gând să îşi lanseze flagship-ul mai devreme decât de obicei. Aflaţi detalii mai jos.

În vreme ce prezentarea oficială va avea loc la MWC 2017 cel mai probabil, lansarea produsului în magazine se va face mai repede decât de obicei, conform surselor apropiate de companie. Şi în acest an LG G5 a debutat la MWC, dar a durat ceva până a ajuns în magazine, iar modulele sale şi accesoriile Friends au fost foarte greu de găsit.

Pe fondul zvonurilor despre o posibilă întârziere a debutului lui Galaxy S8, are şi mai mult sens decizia celor de la LG. În locul unei sosiri în magazine în martie-aprilie, G6 ar putea fi disponibil la doar o săptămână după anunţul din Barcelona. Între timp LG ar fi pornit curând şi producţia acestui terminal. Zvonurile afirmă că handsetul va veni cu o carcasă rezistentă la apă şi praf, ne modulară, iar la bord vom găsi un scanner de iris, baterie înlăturabilă şi posibil şi o cameră duală.

Nu e exclus să fie integrat şi panoul de ecran cu scanner de amprente integrat la care LG a lucrat atâta vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×