LG G6 va fi lansat la Mobile World Congress în februarie! Un teaser oficial confirmă debutul!

1.545 ori
<b>LG G6 va fi lansat la Mobile World Congress în februarie! Un teaser oficial confirmă debutul!</b>Ultima veste despre LG G6 ne dezvăluia că flagship-ul sud-coreean va debuta în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 martie, asta la mai bine de o săptămână de la sfârșitul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona. Azi

Printre ultimele știri ce îl aveau pe LG G6 în prim-plan se număra și cea care dezvăluia faptul că flagship-ul sud-coreean ar urma să debute oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 10 martie, asta la mai bine de o săptămână după ce târgul de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona se va încheia. Astăzi însă, cei de la LG Electronics ne infirmă acest detaliu și confirmă sosirea lui G6 la sfârșit de februarie.

LG G6

Teaser-ul de astăzi ne prezintă generosul display 18:9 pe care telefonul îl va adopta, ecran ceva mai înalt decât cele aflate pe smartphone-urile actuale și care ar putea include și o zonă specială similară cu cea asociată ecranului secundar de pe modele precum LG V10 și LG V20. 

De asemenea, se face aluzie și la faptul că bateria lui LG G6 nu va lua foc, iar textul din dreapta jos poate sugera că telefonul va fi rezistent la apă. După cum puteți vedea aici, evenimentul de lansare este programat pentru ziua de 26 februarie la ora 12:00 (ora locală din Barcelona). Aflăm mai multe detalii la fața locului și suntem curioși să aflăm cu ce alte lucruri ne va surprinde LG, acum că s-a renunțat la modularitate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×