LG G7 ThinQ oferă rezultate similare lui Galaxy S9+ în cadrul testului GeekBench

644 ori
<b>LG G7 ThinQ oferă rezultate similare lui Galaxy S9+ în cadrul testului GeekBench</b>Dăm astăzi și de o listare a telefonului LG G7 ThinQ în cadrul testului benchmark GeekBench. Aici apare varianta cu 4 GB RAM, deși la un moment dat se zvonea faptul că vom primi 6 GB RAM. Posibil să fie vorba despre o versiune superioară

Am aflat cu doar câteva momente în urmă faptul că noul tip de ecran ce va sosi pe smartphone-ul LG G7 ThinQ va fi unul tare luminos chiar și în situația în care se bazează pe tehnologia IPS LCD. În continuarea leak-urilor de astăzi descoperim și ceea ce pare a fi o listare a telefonului în cadrul GeekBench acolo unde vedem cât de bine de descurcă acest flagship la testele single și multi core.

LG G7 ThinQ

Observăm că în cazul de față este vorba despre varianta cu 4 GB RAM, cu toate că sunt mari șanse să vedem și un model superior cu 6 GB RAM și mai mult spațiu de stocare. Până când ne vom convinge cum stă treaba aici, remarcăm că în cadrul GeekBench s-au obținut 2312 puncte la testul single-core, respectiv 8979 puncte la testul multi-core de către versiunea cu 4 GB RAM.

Rezultatele sunt apropiate de cele obținute de noi cu Samsung Galaxy S9+ Exynos, adică 3705 puncte single-core și 8918 multi-core, o diferență mai mare fiind zărită la single-core. Pe LG G7 ThinQ îl așteptăm cu puternicul procesor Snapdragon 845, asta după ce flagship-ul sud-coreenilor de anul trecut sosea cu un dezavantaj față de rivali, acela al folosirii unui chipset de generație anterioară (Snapdragon 821 și nu Snapdragon 835 precum rivalii).

Lansarea lui G7 ThinQ are loc pe 2 mai, adică în aproximativ o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×